استفاده از ترانس ایزوله در یو پی اس، باتری شارژر-رکتیفایر، اینورتر و استبلایزرهای صنعتی مزایای فراوانی دارد که در ذیل به برخی از آنها اشاره شده است:
1-ایزوله کردن برق ورودی دستگاه از باتری و خروجی آن که امکان برق گرفتی روی ترمینال های باتری و روی خروجی دستگاه نسبت به زمین ورودی(به دلیل ایزولاسیون گالوانیک فراهم شده به وسیله ترانسفورمر) از بین می رود.
2-در ورودی شارژرهای صنعتی(تریستوری) با تغییر سطح ولتاژ به میزان مورد نیاز بر حسب سطح ولتاژ DC، موجب بهبود ضریب توان ورودی، کاهش هارمونیک جریان ورودی، کاهش ریپل خروجی، کاهش جریان ری اکتیو که منجر به افزایش راندمان و کاهش دمای سیستم میشود.
3-افزایش امپدانس اتصال کوتاه و در نتیجه کاهش حداکثر جریان اتصال کوتاه که در موقع اتصال کوتاه باعث آسیب کمتر کلید، خطوط برق و تجهیزات اندازه گیری مسیر آن میگردد.
4-هارمونیک های فرکانس پایین مرتبه سوم، نهم، پانزدهم و ... جریان در سمت ورودی کاهش می یابد.
5- در اتصال مثلث ترانسفورمر، مولفه صفر جریان حذف شده و روی خطوط منتقل نمیگردد.
6- امکان ایجاد خروجی های ستاره، مثلث 6 فاز و یا فازهای بیشتر که شارژرهای صنعتی 12 پالس و یا بیشتر با ایجاد قابلیت کاهش هارمونیک جریان ورودی، کاهش ریپل خروجی، بهبود ضریب توان ورودی و قابلیت اعتماد بیشتر به دلیل مسیر موازی را فراهم میکند.
7- امکان تغییر سطح ولتاژ خروجی یو پی اس که متناسب با سطح ولتاژ باتری آن انتخاب میشود و قابلیت کار با سطوح ولتاژ متنوع باتری متناسب با سطح توان مورد نیاز و کاربری خاص را فراهم می آورد.
8- فیلتر کردن نویز های ورودی دیفرانسیلی و مد مشترک از خروجی و بالعکس
در کنار مزایای ترانسفورمر ایزوله بهتر است معیاب آنرا نیز بشناسیم تا در تصمیم گیری، انتخاب بهتری داشته باشیم:
1- هزینه بیشتر برای ترانسفورمر
2-ابعاد بزرگتر و سنگینتر یو پی اس و رکتیفایر-شارژر
3- تلفات بیشتر در مسیر ورودی به خروجی